Druk, druk, druk en toen opeens niet meer

Druk, druk, druk en toen opeens niet meer

afbeelding van arjenne

Zoals je waarschijnlijk weet heb ik een eigen bedrijf. Dat vind ik hartstikke leuk, en ik ben daar ook heel blij mee. Het geeft me namelijk de kans om datgene te doen wat ik het liefste doe: promovendi helpen om succesvol en op tijd te promoveren. Ik zie namelijk té veel promovendi worstelen, terwijl ik weet dat met soms kleine ingrepen er een wereld te winnen is.

En dus stop ik daar m’n tijd in, in het helpen van promovendi, in het geven van trainingen, workshops, presentaties, en coach ik individueel. En doe ik alle zaken die te maken hebben met het hebben van een eigen bedrijf: administratie, marketing, nieuwe contacten leggen. Ik ben ’n boek aan het schrijven voor promovendi. En ik volg zelf trainingen, om bij te blijven en nieuwe dingen te leren om m’n werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Hartstikke leuk allemaal, maar: druk, druk, druk… Weliswaar binnen de perken – ik ben een groot voorstander van niet ’s avonds en niet in de weekenden werken en voldoende vrije tijd hebben – maar toch. M’n werkweek zat behoorlijk vol.

Tot eind vorig jaar, 29 november om precies te zijn.

Lees hier verder. 

Tags: