Mijn Profiel

afbeelding van arjenne
PERSONALIA Arjenne Louter
CONTACT
BIOGRAFIE

In dit filmpje leg ik binnen een minuut uit wie ik ben en wat ik doe. 

Afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, als communicatiekundige. Communicatie-expert in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie. Ik heb de afgelopen (ruim) 20 jaar onder andere af en aan gewerkt als docent en onderzoeker academische vaardigheden en communicatie op diverse universiteiten en hogescholen. Bijvoorbeeld bij de Universiteit Utrecht, Hogeschool Windesheim, Universiteit van Twente, Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Utrecht, Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ken de universitaire wereld van binnen en van buiten.
Daarnaast ervaring als adviseur bij de overheid en als consultant in het bedrijfsleven. Bovendien ervaren mediator gespecialiseerd in arbeidsconflicten. Ook coach die gebruik maakt van kunstzinnige toepassingen. Procesbegeleider.

Ik heb veel ervaring als trainer en coach in het ondersteunen van (buiten-)promovendi. Begeleid bij de struikelblokken van promoveren, zoals (wetenschappelijk) schrijven, literatuur verwerken, balans werk-privé, motivatie en inspiratie, contact met begeleider, samenwerking, conflicten.

Intussen heb ik honderden promovendi hulp geboden om succesvol en op tijd te promoveren, door te zorgen voor ondersteuning bij het proces én door te zorgen voor meer zelfvertrouwen en motivatie.

Op aanvraag verzorg ik lezingen, workshops, individuele coaching en incompany trainingen. Voor meer informatie over de hulp en ondersteuning die ik kan bieden: mail me op info@loutercommunicatie.nl

Klik hier voor mijn activiteiten, klik hier voor mijn blog