Kennis ligt op straat editie Nijmegen

Kennis ligt op straat editie Nijmegen

Stadsspel

To see society in a simple street
And a wisdom in a graffiti
Feel a history under your fleeting feet
And Human Spirit in a City

Geïnspireerd door de eerste vier regels van William Blake’s gedicht Auguries of Innocence organiseert Campus Orleon zoektochten naar kennis in de samenleving. Daarbij staat de stad als deel symbool voor de samenleving als geheel. De zoektocht voert je al puzzelend langs verschillende interessante plekken van de stad, met op het eindpunt een borrel. Het is een spel en om te winnen moet je niet alleen je eigen intelligentie aanspreken, maar ook de intelligentie van de stad zien. Wie goed kijkt en nadenkt, lost alle puzzels op. Het team dat dit het beste doet, wint een leuke prijs.

De tweede editie zal op 26 september 2015 plaatsvinden in Nijmegen. Voor deze zoektocht is kennis van deze stad zelf niet noodzakelijk, maar wel handig. Een ideale manier om Nijmegen te leren kennen. En wie Nijmegen al denkt te kennen, zal toch nog verrast kunnen worden.

Programma

14.00 u Verzamelen op het plein voor Nijmegen CS, met welkomstdrankje
14.15 u Uitleg van de spel en teamvorming
14.30 u Vertrek van de teams
16.30 u Borrel met warme snacks bij het aankomstpunt
17.00 u Prijsuitreiking

Je kunt individueel meedoen, maar ook met een team. Deelname kost €15,= per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: drankje bij aankomst, twee consumptiebonnen voor de borrel, warme snacks en een goodiebag.
Kinderen tot 14 jaar doen gratis en mits onder begeleiding van een volwassene mee (hun komst graag aanmelden via info@campusorleon.nl).

Locatie: 

Nijmegen

Datum: 

zaterdag 26 september 2015 - 14:00 tot 18:00

Taal: 

Nederlands
€ 15,00

Aantal plaatsen: 

57