Stadsspel Kennis ligt op straat

Stadsspel Kennis ligt op straat

Beschrijving: 

To see society in a simple street
And a wisdom in a graffiti
Feel a history under your fleeting feet
And Human Spirit in a City

Geïnspireerd door de eerste vier regels van William Blake’s gedicht Auguries of Innocence organiseert Campus Orleon zoektochten naar kennis in de samenleving. Daarbij staat de stad als deel symbool voor de samenleving als geheel. De zoektocht voert je al puzzelend langs verschillende interessante plekken van de stad, met op het eindpunt een borrel. Het is een spel en om te winnen moet je niet alleen je eigen intelligentie aanspreken, maar ook de intelligentie van de stad zien. Wie goed kijkt en nadenkt, lost alle puzzels op. Op het eindpunt wacht een gezellige borrel.

Het stadsspel sec neemt ongeveer 1,5 uur in beslag, exclusief de tijd om de puzzels op te lossen. Hiervoor is kennis van deze stad zelf niet noodzakelijk, maar wel handig. Een ideale manier om je stad te leren kennen. En wie denkt die stad al te kennen, zal toch nog verrast kunnen worden.

Het stadsspel is bij uitstek geschikt voor gemeenteambtenaren en professionals in de maatschappelijke dienstverlening, die in het kader van “van buiten naar binnen” de samenleving waarvoor ze zich inzetten willen onderzoeken. Neem voor een gesprek over de mogelijkheden in jouw stad contact op via info@campusorleon.nl. Genoemde prijs is een indicatie, de definitieve prijs hangt af van de gemaakte afspraken en het aantal deelnemers (tussen 20 en 100).

€ 1.815,00

Voorraad: 

100.00

Productvarianten: 

Reacties